Home NXT Előzetes (2021) WWE NXT Előzetes, május 4. – Bálor visszatér
WWE NXT Előzetes, május 4. – Bálor visszatér

WWE NXT Előzetes, május 4. – Bálor visszatér

0

Folytatjuk utunkat a következő, egyelőre még ismeretlen TakeOver irányába a harmadik brand legjobbjaival.

Finn Bálor retains the NXT Championship against Kyle O'Reilly | Superfights

Bálor visszatér – vagyis először lesz látható a TakeOveren elszenvedett vereség óta. Kérdés, mit hoz számára a jövő? Megcélozza Krosst egy visszavágóra? Ez esetben nem lesz egyszerű a dolga, hiszen jelenleg Kyle O’Reilly foga is az NXT Championshipre fáj.

Tag Team Street Fight az NXT Women’s Tag Team Championshipért. Igazán kemény meccsre van kilátás Shotzi és Ember valamint a The Way képviseletében érkező Candice és Indi párosai között.

Thatcher és Ciampa elszántan vették célba a Tag Team Championshipet, de ehhez első körben még a Grizzled Young Veteranson kellene túljutniuk. Ma este kiderül, hogy melyik csapat jut közelebb a Title-meccs lehetőségéhez.

Leon Ruff set for heated grudge match with Isaiah "Swerve" Scott - Times  News Express

Hosszú ideje csatázik már egymással Leon Ruff és Isaiah “Swerve” Scott, akik most egy Falls Count Anywhere-meccsen tehetnek pontot a viszályuk végére.

A Éegado del Fantasma domináns győzelmével zárult a múltheti adás. Santos Escobar gyakorlatilag kiérdemelte a visszavágót a Cruiseweight Championshipért, Mendoza és Wilde pedig a Tag Team Champions-duót célozhatják.

LEAVE YOUR COMMENT

Az email címet nem tesszük közzé.