Home RAW Összefoglaló (2021) WWE RAW Összefoglaló, május 3. – Bajnoki diadalmenet
WWE RAW Összefoglaló, május 3. – Bajnoki diadalmenet

WWE RAW Összefoglaló, május 3. – Bajnoki diadalmenet

0

Két hétre vagyunk a Backlashtől, a RAW nyitányán pedig visszatekinthetünk a múltheti főeseményére, amely által Triple Threatre módosult a PPV-n esedékes WWE Championship-meccs.

Mindenekelőtt azt láthatjuk, amint Braun Strowman pénzfeldobással megnyeri magának a ma esti meccset Bobby Lashley ellen. A Monster Among Men szerint ez egy ízelítő lesz arra vonatkozóan, hogy mit várhatunk tőle a Backlashen.

1.meccs: Omos & AJ Styles (c) def. The New Day – RAW Tag Team Championship Match

WWE Photo

Charlotte egyeztet valamit Sonyával, amikor is megjelenik Adam Pearce. Charlotte távozik, Adam pedig igyekszik felhívni Sonya figyelmét, hogy az igyekezetei ellenére túl messzire megy.

Kisebb-nagyobb meglepetés, ugyanis a szóban forgó szegmensben a visszatérő EVA MARIE-t láthatjuk pózolni egy Ferrarival.

MVP megkezdi a pszichikai hadviselést Strowmanen. A WWE Champion képviselője úgy véli, Strowman kifogyott a szerencséből és ma este sem lesz esélye a bajnokkal szemben. Ami a Backlasht illeti, Lashley tudja, hogy nem kell vereséget szenvednie a WWE Title elvesztéséhez, de ezt az opciót személyesen fogja kizárni az All-Mighty és megvédi a WWE Title-t.

Image

Elias és Jaxson Ryker dobálnák meg paradicsommal a New Dayt, de helyettük Randy Ortont találják el.

2.meccs: Charlotte Flair def. Dana Brooke

Charlotte a mérkőzést követően helyet követelt magának a Backlashen megrendezésre kerülő RAW Women’s Title-meccsben. Sonya nem gördített akadályt az útjába, így az összecsapás hivatalosan is Triple Threatre módosul.

WWE Photo

Megjelent a RAW Women’s Champion Rhea Ripley, majd Asuka is, akik egyaránt hevesen tiltakoztak a döntés ellen és sérelmezték, hogy Charlotte a semmire került be a visszavágóba.
Charlotte jót mulatott a vergődésükön, ráadásként pedig megjegyezte, hogy a Backlashen ő lesz az új RAW Women’s Champion.

WWE Photo

Humberto Carrillo nem hagyja magát és közli Sheamusszel, hogy minden egyes Open Challenge-et elfogad majd annak érdekében, hogy megleckéztesse őt.
Sheamus válaszul jól elverte a mexikóit.

Adam számonkéri Sonyát a Charlotte-ra vonatkozó döntés miatt, és már hatalommal való visszaélést emleget.
Sonya mentegeti magát, mondván ő üzent Adamnek de valahogy elkerülték őt. A lány egyetért, hogy közösen kell döntéseket hozniuk.

Image

3.meccs: Damien Priest def. John Morrison

A szaúdiak üdvöskéje, Mansoor írja alá szerződését a RAW-ra.
Sheamus jelenik meg és közli, hogy Humberto-nak csak a szája jár, nem fogadja ő el az Open Challenge-eket.
Mansoor lespanolna Sheamusszel, a Kelta pedig gyakorlatilag felajánl neki egy US Title-meccset az Open Challenge keretében.

Image

Ismét MVP sopánkodik egy sort, most épp arról, hogy Strowman befurakodott a Backlashre Drew és Lashley közé. MVP-t az sem lepné meg, ha Drew és Lashley összefognának ellene mielőtt még lerendeznék egymás között a WWE Title sorsát. MVP nem kecsegteti sok jóval Strowmant ma estére.

4.meccs: Lucha House Party def. Shelton Benjamin & Cedric Alexander

Vereségüket követően Cedric bejelentette, hogy a továbbiakban esze-ágában sincs Sheltonnal társulni.

WWE Photo

Shelton a backstage-ben kommentál, mondván legyen ha ez a pálya. Cedric miatta került a Hurt Business-be, ő látta benne a lehetőséget – nem pedig Lashley vagy MVP. Shelton óva inti fiatal kollégáját. Ha ezt az utat folytatja, saját magát csinálja majd ki.

Image

5.meccs: Angel Garza def. Drew Gulak

Garza a meccs után feldugott egy rózsát Gulaknak, majd bele is rúgott csak hogy beljebb csússzon.

Riddle szokás szerint túlpörgeti magát, Orton pedig gyorsan jelzi is, hogy fogja be a száját. Riddle szót fogad.

Image

6.meccs: RK-BRO def. Jaxson Ryker & Elias

WWE Photo

McIntyre-t nem érdekli a ma esti meccs Lashley és Strowman között, azon túl, hogy reményei szerint minél jobban elverik egymást. Az már jobban érdekli Drewt, hogy kinek dolgozik Mace és T-Bar? A Scottish Terminator előrevetíti, hogy a Backlashen visszanyeri a WWE Title-t.
Strowman bukkan fel, s dörgöli Drew orra alá, hogy kiérdemelte a Title-meccsbe való bekerülést. Strowman biztos benne, hogy WWE Champion válik belőle a Backlashen.

Image

7.meccs: Sheamus (c) def. Mansoor – United States Championship Match

A kotnyeleskedő Humberto miatt Sheamus DQ-val védte meg a US Title-t. Ezt ő persze cseppet sem bánta, sőt nemsokkal később ki is osztott egy-egy Brogue Kicket.

WWE Photo

Alexától megtudjuk, hogy Lily kipécézett magának valakit és ez bizony nagyon rossz az illetőre nézve.

Image

8.meccs: Nia Jax & Shayna Baszler (c) def. Lana & Naomi – Women’s Tag Team Championship Match

MAIN EVENT
Bobby Lashley def. Braun Strowman

McIntyre addig pöffeszkedett Strowmannek, hogy Lashley kihasználta a helyzetet és győzött.
McIntyre azonban gyorsan reagált, és elégtétel gyanánt kiosztott egy-egy Claymore-t leendő ellenfeleinek.

WWE Photo

Folytatás jövőhéten, amikor már csak hat napra leszünk a Backlashtől.

LEAVE YOUR COMMENT

Az email címet nem tesszük közzé.