All Elite BayBay: Adam Cole továbblépett

Négy év NXT után Adam Cole elhagyta a WWE-t és a Main Roster helyett az All Elite Wrestlinghez igazolt.

Első estéjén rögtön a dolgok sűrűjébe csöppent, hiszen egyesült az Elite tagjaival.

A PPV-t követő média-eseményen Cole elárulta, hogy nem csak őt, de a WWE-t is meglepte, hogy szabadúszó lett. Saját bevallása szerint azt hitte, hogy még legalább fél év van a szerződéséből. Elismerte, hogy amikor lejárt, valóban aláírt egy minimális hosszabbítást a nyár végéig. Ennek oka a Kyle O’Reilly elleni viszály, amely nagyon fontos volt számára.

Cole másfelől nagyon pozitívan beszélt mind a WWE, mind pedig Vince McMahon kapcsán.

6 thoughts on “All Elite BayBay: Adam Cole továbblépett

  1. Miért pofátlanság?😂 Azért mert tudja, hogy semmire nem használnák a main rosteren úgy mint az NXT 90%-át? Az a pofátlanság amit a WWE csinál már évek óta

  2. Azert birnam ha kipicsazna Omegat, es meg az ovet is elszedne tole 😛

  3. ” Saját bevallása szerint azt hitte, hogy még legalább fél év van a szerződéséből. Elismerte, hogy amikor lejárt, valóban aláírt egy minimális hosszabbítást a nyár végéig.
    nem volt záadék, 90napig máshol nem léphet fel,vagy ilyesmi? Én ezen csodálkoztam mikor megjelent…..
    Amúgy kb majdnem ő volt az NXT pár évig,de ha felment volna,semmi sem lett volna belőle,így talán talán valami,de vannak kétségeim azért.

  4. Ha lejár a szerződése és nem hosszabbít, nincs tilalmi záradék. Ha kirúgják mint sokakat tavasszal, akkor main roster esetében 90 nap, NXT esetében 30 nap a tilalom. Mivel Cole szerződése szimplán lejárt, így akár már másnap megjelenhetett volna bárhol, szabadon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük