Bryan Danielson arról, hogy miért hagyta el a WWE-t

Adam Cole-t követően Bryan Danielson is az AEW-hoz tette át a székhelyét.

“The American Dragon” nagy kedvvel vágott bele a munkába és természetesen nagyon várja az előtte álló új kihívásokat.

“A WWE igazán nagyvonalú volt a legutóbbi ajánlattal. Hajlandóak lettek volna engedni, hogy a szervezeten kívül is csináljak dolgokat. Vince-szel remek a kapcsolatom és imádom őt, de néha túlságosan is óvni akar engem. Én viszont azt akarom, hogy feszegethessem a határaimat. Ez az egyik szempont, amely miatt imádom ezt, a szakmánk fizikális része, az, hogy képes legyek a határaimon táncolni biztonságos keretek között. Részben emiatt jöttem ide.” – ecsetelte Bryan.

Hozzátette, hogy a szenvedélyes közönség és a rosteren található megannyi tehetség egyaránt a szervezethez vonzotta őt.

6 thoughts on “Bryan Danielson arról, hogy miért hagyta el a WWE-t

 1. Logikus… hagyd ott a szervezetet ami mindent megtett érted, karriert csinált neked az elmúlt 8-9 évben ilyen okok miatt és igazolj a legnagyobb riválishoz. Nagyon nagy csalódás és pont olyan gyenge érv.

 2. Agent , te a tipikus salty WWE fan vagy aki nem bírja elviselni, hogy most az AEW a hottest wrestling promotion , ez annyira olcsó szöveg, hogy ‘ők csináltak karriert neked , te meg ott hagyod őket a riválisért’ , ő tökéletesen meglett volna WWE nélkül is mint az egyik leghíresebb indie wrestler , az AEW így is úgy is leigazolta volna , nem számít , hogy az indie-ből vagy WWE-ből , szerinte mindenki aki az AEW-hoz igazol a WWE-ből az áruló , talán olvass utána, hogy mi is folyik a WWE-nél már évek óta és rájössz, hogy miért hagyja ott nagyon sok top sztár , ne legyél fanboy

 3. Az rendben van, hogy egy ex-WWE sztár leigazol az AEW-ba vagy akármáshova ha kirúgják(pl.Rusev, Aleister Black, Strowman). A WWE is csinál akkora faszságokat hogy csak nézek magam elé ez tény, de Bryan és Cole, akiknek most járt le a szerződésük egyszerűen eligazoltak a legnagyobb riválishoz, pont akkor amikor a WWE-nek kelletek volna igazán. Azt meg hogy minden NXT-s megbukik azt azért túlzás állítani, nézzünk csak rá Riddle-re.

 4. Akármennyire kíváncsi lettem volna adam cole-ra a main rosteren….sztem a lehető legjobb döntést hozta…csak egy finn balor 2 lett volna, ráadásul az allelite az otthona ott a barátnője és a barátai. Ő egy original elite tag, talán ha egy évvel előbb jön az allelite szervezet ötlete soha nem igazol a wwe-be. Bryan meg mindent elért a wwe-ben, mindenkivel küzdött az ottaniak közül miértne válthatna és próbalhatja ki magát máshol. Én sztem az allelite csak jót tesz a bisznisznek.

 5. Szerintem is faszsag.. az olyan szervezet aki korlatoz, tok mindegy mennyi fizetest ajanl fel akkor is visszautasitom. Az tenyszeru lett, hogy aki ringbelileg fejlodni akar az AEW vagy NJPW. WWE showcase, ameddig nem kap mas vezetest, kreativ csapatot egy gyerekshow marad, akikre nagyon regota epit.
  Ettol marad pankracio szinten meg fenn.

 6. “Hajlandóak lettek volna engedni, hogy a szervezeten kívül is csináljak dolgokat”
  ez nagyom érdekes számomra
  A “hagyd ott a szervezetet ami mindent megtett érted, karriert csinált neked az elmúlt 8-9 évben”
  szövegre csak annyit,hogy nem csak a wwe létezik és mindketten úgy mentek oda,mint elofgadott és minőségi pankrátorok,nem kis háttérrel és címekkel amúgy. Kollégának érdekes agyjárása van. Bocs.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük