WWE RAW Összefoglaló, szeptember 6. – Valamit, valamiért!

Miami, Florida. A wrestling universe még mindig az All Out hatása alatt áll, így nincs könnyű dolga a WWE flagship showjának.

A RAW ide kattintva nézhető vissza.

Az adás első pillanataiban a későbbiekben esedékes Tag Team Turmoil főszereplői szólalnak meg, ezt követően pedig a regnáló Tag Team Champions RK-BRO tagjai érkeznek a ringbe.

Orton mikrofont fog és emlékeztet, hogy MVP és Bobby Lashley megpróbálták elvenni tőlük a címeket multhéten, de csúfos kudarcot vallottak. Ennek Orton szerint az az oka, hogy Lashley egy kapzsi mocsadék. Ortonék felhozzák a Turmoilt, amelynek győztese bajnoki lehetőséget kap ellenük.

Érkezik MVP és Bobby Lashley. MVP szerint a Turmoil helyett inkább amiatt kellene aggódniuk, amit Bobby fog tenni a multhéten történtek miatt.

Lashley veszi át a szót és kijelenti, hogy Orton gyáva. A bajnok nem felejtette el, hogy mit tett vele Orton legutóbb. Befejezi, amit ő elkezdett. Elkapja a Hurt Lockkal, majd kitépi a karját a helyéről.

Randy érdekesnek véli ezt a kihívás szagú mondandót. Emlékeztet hogy már nagyon rég nem csaptak össze. Mivel Lashley a dupla bajnokságot pedzegette multhéten, Randy közli, hogy csak akkor áll ki ha Lashley kockára teszi ellene a WWE Title-t.

MVP egyeztet Lashleyvel, majd bejelenti, hogy rendben van a dolog. Miközben Randy a semmiből osztogat RKO-t, Lashley szemtől-szemben fog törleszteni. A mérkőzésükre az Extreme Ruleson kerül sor.

Tag Team Turmoil

▪1.meccs: The New Day def. The Viking Raiders

▪2.meccs: The New Day def. Jinder Mahal & Veer

▪3.meccs: The New Day def. Lucha House Party

▪4.meccs: The New Day def. Mace & T-Bar

Az ötödik mérkőzés a New Day valamint Mansoor és Mustafa Ali között félbeszakadt Mace és T-Bar támadása miatt. Sonya és Adam bejelentették, a meccs később folytatódik és akkor már a Hurt Business is csatlakozik.

▪6.meccs: Sheamus def. Drew McIntyre – Winner gets a US Title Match

Sheamus egy roll-up után nyert, első körben azonban nem sok örömét lelte benne. Drew lepofozta a maszkkal, majd egy Claymore-t is kiosztott neki. Egyre inkább érik az a heel turn Drewnak…

Damien Priest ad hangot abbéli nézetének, hogy örömmel küzd olyanok ellen mint Sheamus és Drew, akik garantálják a kemény bunyót. Ez lesz az Extreme Ruleson is, de a kimenetel nem változik: ő marad a US Champion.

Charlotte emlékeztet, hogy Nia nem fejezte be a dolgát multhéten. A bajnok ma este bármire hajlandó, hogy megtartsa a címet. Nia nem átlagos ellenfél, de hozzá nem ér fel.

▪7.meccs: Rhea Ripley & Nikki A.S.H. def. Natalya & Tamina

▪8.meccs: Karrion Kross def. John Morrison

Niát nem hatják meg Charlotte szavai, amelyek valójában csak védekező mechanizmusból fakadnak. Nia szerint még soha senki nem dominálta úgy Charlotte-ot, ahogyan ő tette multhéten. Ma este befejezi amit elkezdett és ő lesz az új RAW Women’s Champion.

▪9.meccs: Charlotte Flair (c) def. Nia Jax – RAW Women’s Championship Match

Shayna gyakorlatilag megakadályozta Niát a győzelemben.

A mérkőzést követően megjelent Alexa Bliss, aki egyértelművé tette, hogy a Women’s Title-t akarja.

▪10.meccs: Reggie (c) def. Akira Tozawa – 24/7 Championship Match

A mérkőzés után felbukkant Drake Maverick, aki a jelek szerint ismét a 24/7 Title-t hajszolja majd.

Tag Team Turmoil folytatás

▪11.meccs: The New Day def. Mansoor & Mustafa Ali

▪12.meccs: Omos & AJ Styles def. The New Day

▪13.meccs: MVP & Bobby Lashley def. AJ Styles & Omos

Szegény Lashleyt még az ág is húzza. Omos kíméletlenül elintézte a mérkőzés után, ráadásul Orton is újabb RKO-ban részesítette.

Folytatás jövő hétfőn, amikor is a RAW Tag Team Championship lesz a tét a két csapat között.

3 thoughts on “WWE RAW Összefoglaló, szeptember 6. – Valamit, valamiért!

  1. Miért adnál Heel turnt az egyetlen top face szupersztárodnak a rosteren?

  2. Egyrészt mert kifulladt faceként, nem tudnak vele mit kezdeni, pláne nem top pozícióban. Jelenleg Riddle és Orton is előnyösebb face, mint Drew – nem beszélve az ugyancsak felfelé ívelő Priestről. Úgy meg azért elég nehéz Drewnak top facenek lenni, hogy midcardban vagy. Másrészt meg sem itt, sem a SmackDownon nem fog érvényesülni faceként. Hacsak nem őt akarják a Mánián Reigns ellen küldeni, de ezt jelenleg erősen kétlem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük