Brock Lesnart méltatja Seth Rollins

Napjainkra Seth Rollins is azon szupersztárok közé tartozik, akiknek nagy múltja van Brock Lesnarral.

Lesnar kedv ember – ezt többé-kevésbé tudjuk róla. Ha megvan a kedve, lelkes és jó bizniszt szimatol, akkor viszont nincsen párja. Seth Rollinsban is látta azt a pluszt, aminek hatására törte magát. Sellingelt neki, ráadásul néhány hónap leforgása alatt kétszer is overré tette őt.

Rollins a Broken Skull Sessionsben mesélt arról, hogy a WrestleMania 35-ön eredetileg a főmeccs előtt birkóztak volna. Lesnar tudta, hogy ez nem lesz jó, pontosabban nem fog működni, hogy egymás után avatnak két új top bajnokot Seth és Becky személyében. Így jött a helycserés támadás a kártyán, amely csináljunk olyat mint még soha azelőtt alapon ment, vagyis Lesnar kitalálta, hogy övék legyen a nyitómeccs. Ha nehezen is, de Vince jóváhagyta.

A többi már történelem: Seth Rollins igazi hazafutást produkálva, három Curb Stomp után nyerte el a Universal Title-t.

Seth – köszönete jeléül – bekészített egy pakkot az öltözőbe Lesnar kedvenc söréből. Később eldumáltak és közösen ittak meg néhány sört a meccs után. Seth megjegyezte, hogy sokat tanult Lesnartól a közös munka során.

1 thought on “Brock Lesnart méltatja Seth Rollins

  1. Érdekes, hogy sok rajongó gyűlölettel és megvetéssel néz Lesnarra, miközben a roster és a legendák is tisztelik és felnéznek rá.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük