Mit várunk a Drafttól? – 2.rész

Ma este Baltimore-ban a SmackDown műsorával egybekötve indul a 2021-es Draft.

Alapjáraton az egyik nagy kérdés, hogy lesznek-e regnáló bajnokok, akik brandet cserélnek? Nem volna egyedi, elég csak a tavalyi Tag Champions-dologra gondolni. Idén ha hasonló helyzet adódik, talán a két midcard bajnok cseréjére van a legnagyobb esély – vagyis az IC Champion Nakamura a RAW-ra, a US Champion Priest pedig a SmackDownra kerülhetne.

A női divíziók alakulása ugyancsak érdekes kérdést vet majd fel, hiszen vannak karakterek, akiket mindenképp mozdítani kellene. Ilyen például Sasha Banks, aki a SmackDownon top karakterként jelenleg be van szorulva Becky és Bianca mögé. De említhetjük a branden csapdába esett Toni Stormot is, aki mostani érdekeltségénél bőven többre volna hivatott. Másfelől, ott van a RAW-n Charlotte, akivel szemben megintcsak nem lehet akárkit küldeni. Új kihívókra van szüksége, ezt viszont frissesség tekintetében egy Sasha vagy Bayley nem feltétlenül tudná megadni – dacára annak, hogy mindkettejüknek jobbat tenne a flagship show. Új hír, hogy az NXT is részese lesz a Draftnak. Ez esetben akár Dakota Kai lehet a draftoltak egyike.

Ha úgy kezelnék folyamatosan mint a Backlash PPV-ig, akkor habozás nélkül mondanánk, hogy Cesaro-nak át kell kerülnie a RAW-ra a nagyobb mozgástér érdékében. A mellékelt ábra azonban azt mutatja, hogy Vince továbbra sem számol a Swiss Supermannel.

Baron Corbin kiegyensúlyozott munkájára ugyancsak nagy szüksége volna a RAW-nak, amely mostanában kezd csak ébredezni a hosszúra nyújtott téli álomból. Sami Zayn a karrierje legjobbját nyújtotta az elmúlt bő egy évben, így ezt fenntartva az ő karaktere is kamatozhatna a RAW-n.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük