WWE RAW Összefoglaló, október 11. – Claymore Country

San Jose, Kalifornia. Másfél hétre a Crown Jeweltől a WWE Championship első számú kihívója, Drew McIntyre érkezik az adás nyitányán.

Az adás ide kattintva nézhető vissza.

Drew mikrofont fog és igyekszik megalapozni az este hangulatát a Crown Jewel tükrében. Emlékeztet, hogy ez lesz az utolsó lehetősége a WWE Title megszerzésére, mielőtt a SmackDownra kerül. Régóta vár erre a meccsre, és WWE Champion is lesz általa.

Big E csatlakozik. A regnáló WWE Champion elismeri: most már tudja, hogy miért ragaszkodik ennyire ehhez a címhez Drew, de megszerezni soha nem fogja tőle. Az a vonat már elindult, úgyhogy vagy felugrik rá, vagy a síneken marad és megvárja, míg a következő átgázol rajta.

Drew tudja, hogy Big E a fellegekben jár. Részben ő is ismeri ezt az érzést, de a nagy pillanatát még mindig hajszolja és a Crown Jewelen el is jön számára. E nem tehet ez ellen semmit, ahogyan Lesnar, Orton és Goldberg sem volt képes.

Némileg váratlanul, a SmackDown Tag Team Champions Uso-ikrek bukkantak fel, hogy feltérképezzék maguknak Roman Reigns lehetséges ellenfelét a Survivor Seriesre. Big E-t kiemelten kóstolgatták, majd kihívták a párost egy meccsre mielőtt még durrantak volna a Superkickek.

▪1.meccs: Xavier Woods def. Ricochet – KOTR, első forduló

Riddle tájékoztatja Ortont a vakmerőségéről, miszerint követte a példáját és kihívta Omost. Mi a terv? – érdeklődik Riddle, de Orton közli, hogy nincs semmilyen terv. A múltheti dolog egyszeri alkalom volt. Riddle magára van utalva – szögezi le Orton.

▪2.meccs: The Hurt Business def. Mustafa Ali & Mansoor

A meccs után Ali igencsak harapós kedvében volt, és még Mansoort is ellökte magától.

▪3.meccs: Shayna Baszler def. Dana Brooke – QCT, első forduló

Charlotte magabiztosabb mint valaha, sőt már abbéli szándékának ad hangot, hogy double champion lesz a Crown Jewel után.

▪4.meccs: Omos def. Riddle

Styles a meccs után Ortonra várt, de ő újra túljárt az eszén és kifektette egy RKO-val.

Drew és Big E kiegyeznek, hogy egy este erejéig félre teszik a rivalizálásukat. Mindketten tudják, hogy aggasztják Romant.

Bobby Lashley következik. Emlékeztet, hogy mi történt és hogy miért fogadta el a meccset a Crown Jewelre. Bobby szerint Goldberg viselkedése nem méltó egy WWE szupersztárhoz, Hall of Famerhez vagy családapához. Goldberg egy veszett kutyává vált, akit le kell teríteni. A Crown Jewelen véget vet a karrierjének. Nem lesz több könnyű győzelme, hogy aztán ellovagolhasson a naplementébe. Nem lesz félreértés. Goldberg nem győzheti le az All Mightyt. Nem is bánthatja, de ami a legfontosabb: nem ölheti meg.

Sasha szeretné ha Bianca ma este ráhagyná az irányítást. A terve megvan, és ha bejön, akkor előbb legyőzi Charlotte-ot, utána pedig megszerzi a SmackDown Women’s Title-t a Crown Jewelen.

▪5.meccs: Austin Theory def. Jeff Hardy

Bianca az erejét kihasználva arról ábrándozik, hogy egy double pinnel szerzi vissza a SmackDown Women’s Title-t. Talán ma este is egy double pinre törekszik majd..

▪6.meccs: Jinder Mahal def. Kofi Kingston – KOTR, első forduló

Beckynek nincs sok mondanivalója, hiszen már mindegyiküket legyőzte és magasabbra tette a lécet. Úgy távozik majd a Crown Jewelről, ahogy érkezett: mint SmackDown Women’s Champion.

▪7.meccs: Sasha Banks & Bianca Belair vs. Charlotte Flair & Becky Lynch ended in No Contest

A káosz kirobbant, és bár győztes nem született: Becky mégis talpon maradt és erőt demonstrált.

▪8.meccs: Doudrop def. Natalya – QCT, első forduló

Mustafa Ali sűrű sértések és provokációk kíséretében szabadul meg Mansoortól. A két titán a Crown Jewelen csap össze..

MAIN EVENT

▪The Usos def. Drew McIntyre & Big E by Count Out

Az akció ezzel persze még nem ért véget, Drew azonban inkább volt elfoglalva Big E-vel. Kiosztott egy Claymore-t a bajnoknak – éreztetve, hogy mi vár rá a Crown Jewelen.

Folytatás jövő hétfőn.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük