WWE SmackDown Összefoglaló, október 15. – Győzelemre szerződve

Ontario, Kalifornia. A Crown Jewelt megelőző utolsó SmackDown következik, adásunk nyitányán pedig a PPV egyik legfontosabb meccsében érdekelt Edge érkezik a kötelek közé.

Az adás ide kattintva nézhető vissza.

Edge emlékeztet, hogy mindez hét éve kezdődött, amikor Rollins ugródeszka gyanánt próbálta használni őt. Edge elismeri, hogy alábecsülte Sethet, ez pedig hiba volt mert végső soron olyan, mintha magával tenné. Mindketten kijavítják a hibáikat. A SummerSlamen Rollins becsülte őt alá, és ki is kapott. A Gardenben fordítva volt. Edge elismeri, hogy Rollins az egyetlen, aki intenzitásban és szenvedélyben fel tudja venni vele a versenyt ebben a ringben. Edge tévedett, amikor a gyenge utánzatának nevezte őt. Seth igenis egyedi és kiváló. Épp ezért véget kell vetniük ennek. Edge leszögezi, hogy nem fog teketóriázni ha lehetősége nyílik bevégezni Sethet. Megsebzi majd a lelkét a Cellában, ráadásul oly módon, amiből nem gyógyulhat fel.

▪1.meccs: Finn Bálor def. Sami Zayn – KOTR, elődöntő

Sonya Deville ügyeskedett egy sort, így a soron következő meccsen kettő az egyben áll ki Naomi ellen Shayna Baszler oldalán.

▪2.meccs: Sonya Deville & Shayna Baszler def. Naomi

Sasha koncentrált, hogy visszaszerezze a SmackDown Women’s Title-t. Vissza is fogja, csak előbb még legyőzi Beckyt.

Seth Rollins következik, újfent egy divattervezőket megszégyenítő darabban. Rollins mulatságosnak tartja, hogy Edge megpróbálta meggyőzni magát és a közönséget arról, hogy van esélye a Crown Jewelen. Seth közli, hogy nem aggasztja vagy rémiszti, hogy a Cellában kell összecsapnia Edge-dzsel. Jobb állapotban vág neki a küzdelemnek. A Gardenben történtek fizikális és mentális tekintetben is az ő javára billentik a mérleget. Edge-nek mindazonáltal igaza van, hiszen valóban sok közöttük a hasonlóság. Van viszont egy lényeges különbség. Seth emlékeztet, hogy több időt töltött a Cellában, mint Edge. Tudja, hogy mit tesz az a hely az emberekkel – tudja, hogy mit tett saját magával. A Cella miatt olyan ma, amilyen. A Crown Jewelen véget vetnek ennek az egésznek, de nem úgy, ahogyan azt Edge elképzeli.

▪3.meccs: Zelina Vega def. Carmella – QCT, elődöntő

Moss és Corbin érkeztek vicceskedni, de Boogs és Nakamura hamar véget vetettek a mókájuknak.

▪4.meccs: The Usos (c) def. The Street Profits – SmackDown Tag Team Championship, Street Fight

Becky nem is lehetne magabiztosabb. Immár nagyságként tekint magára. Ennek megfelelően ma este Sasha Bankset is legyőzi.

▪5.meccs: Sasha Banks def. Becky Lynch

A főeseményen a Universal Title-meccs főszereplői vették birtokba a ringet, hogy aláírják a szerződést. Roman volt az első – miután Heyman átolvasta és jóváhagyta, hogy benne van minden, amit kérvényezett. Lesnar ezután úgy írt alá, hogy rá sem nézett a szerződésre. Roman nem akart hinni a szemének. Lesnar erre kijelentette, hogy nem olvassa át a papírt, mivel ma reggel már megtette – a képviselőjével, Paul Heymannel.

Lesnar faképnél hagyta a döbbent Heymant, valamint az újfent elbizonytalanodó Reignst.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük