Home A Hónap Szupersztárja

A Hónap Szupersztárja

Új sorozatot indítunk, már ha ez nevezhető annak. 2017. novemberétől az új sorozatunk lényege, hogy együtt (olvasóinkkal, veletek) kiválasztjuk az aktuális hónap szupersztárját. Ennek az egyetlen lényege, hogy szórakozzunk és még több interakciót adjunk nektek.


Hogyan működik ez?

Minden hónap végén közzéteszünk egy szavazást ahol szavazhatsz a jelöltekre. Persze nem az összes szupersztár kerül bele a szavazásba, csupán az aki erőteljes és jó hónapot tudhat maga mögött. Itt figyelembe vesszük ugye a teljesítményt, valamilyen címnyerést, milyen meccset rakott le az asztalra és ehhez hasonlók.


Mitől függ, hogy ki a hónap szupersztárja?

Ezt már fent nagyjából kifejtettük. A hónap szupersztárját együtt választjuk ki az aktuális szupersztár hónapnyi teljesítményével. Tehát; meccseivel, teljesítményeivel, tetteivel, címnyeréseivel. Számodra is érthető, igaz?


Miért lett már most AJ Styles a novemberi hónap szupersztárja? (2017.11.11)

Ez nem teljesen így igaz. AJ Styles már a TLC-től (október) kezdődően olyan teljesítménnyel rukkolt elő, hogy hihetetlen. Egyhuzamban birkózott napokat, repült ide-oda és a TLC-n helyettesítette Bray Wyatt-et – Finn Bálor ellen ringbe lépve ahol király csatát vívott. A főbb ok pedig, hogy november 7-én megtörte Jinder Mahal 170 napos bajnoki uralkodását és ezzel vált kétszeres WWE Bajnokká!


2017. novemberi hónap szupersztárja: AJ Styles!


2017. decemberi hónap szupersztárja: Roman Reigns!


2018. januári hónap szupersztárja: Shinsuke Nakamura!