A nagy visszatérők első benyomása – SPOILER

A WrestleMania 33 egyetlen nagy visszatérést produkált, de ez azt hiszem pont elég volt sok rajongó számára. Egy hosszú utazás végére került pont ezzel a visszatéréssel, mely a következő hetekben alapjaiban változtathatja meg a harcállásokat. Kikről is van szó pontosan? Kattints ha tudni szeretnéd.

Már-már kezdődött volna a RAW Tag Team Championship Ladder csata, de ekkor megjelent New Day, hogy bejelentsék: Fatal 4 Way-é alakul az összecsapás. Ebben a pillanatban megtörtént a sokáig lehetetlennek hitt dolog: visszatértek  Hardy fivérek. Jeff és Matt elképesztő ováció közepette csatlakozott az övekért folyó mérkőzésbe, amit végül meg is nyertek, elhódítva a RAW aranyait.

Az este korábbi szakaszában – még a visszatérés előtt (majd után is) – mindketten izgatotságuknak adtak hangot, hisz nem voltak vele teljesen tisztában, hogy vajon milyen hangulat fogadja majd őket, valamint, hogy az öltöző hogy reagál rájuk.. Jeff a jól sikerült belépőt követően elismerte, hogy nyugtalan volt, hisz a dolgok alakulhattak volna rosszul is, de szerencsére nem így történt, és a többség elégedett volt a visszatérésükkel. Boldogsággal és megtiszteltetéssel tölti el mindkettejüket az érzés, hogy hazatérhettek oda, ahol minden indult számukra. Matt egyébiránt csak nem bírt magával, benyomta: hogy DELETE-elték a Club uralkodását. Persze a BROKEN karakter egészére még várni kell a pereskedés miatt, ami ha minden igaz jelenleg is zajlik a fivérek és az Impact Wrestling között.

A Hardy Boyz tehát a WWE csúcsán, immár a hetedik alkalommal. Hogy miként alakul a folytatás, kiderül a ma esti RAW-ból!

2 thoughts on “A nagy visszatérők első benyomása – SPOILER

  1. Speciel szerintem nagy szükség nem volt rájuk. Még a meglévő birkózoknak sem tudnak megfelelő történeteke,-meccseket összehozni. Most így Cesaeo/Sheamus, Usoék, stb még jobban a béka se….e alól néznek fel.😡😢

  2. szerintem ahogy régen ment, egy TT cím kellett volna,akkor nem lenne gond,de így a RAW sokkal erősebb lesz,pedig eddig sem volt gyenge

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük