AJ Lee

love_bites_by_uniqueonedesigns-d6bygmf

Születési név: April Jeanette Mendez
Születési idő: 1987. március 19.
Születési hely: Union City, New Jersey
Magasság: 160 cm
Testsúly: 49 kg
Befejező mozdulata: Shining wizard

AJ egy nagyon fontos díva a WWE szervezetének, aki az NXT-től egyenesen a RAW General Menedzseri posztjáig menetelt. Valamint megkapta a “Crazy Chick” (azaz őrült tyúk) becenevet, hiszen sok nem várt kitörése volt és rengetegszer ugrott szupersztár nyakába és kevert le neki egy csókot.

Korai élete

AJ New Jersey-ben született egy eléggé jómódú családban, ahol a szülei családi házakat és moteleket terveztek, a bátyja pedig birkózó volt. A fiatal lány is megpróbálkozott a sporttal és eléggé sikeres is lett benne. Ezt egészen a diplomája megszerzéséig csinálta, azután pedig a főiskoláján dolgozott portásként, titkárként és pénztárosként, de ezek a munkák nem hozták meg neki a megfelelő fizetést. Viszont a családja ekkor támogatta és hitt a fiatal lány sikerében és beíratták egy pankrátor iskolába.
Nekiállt kutatni az tanfolyamok között, végül egy a családjától 1 mérföldre fekvő iskolába iratkozott be, ahol 6 hónapig próbálta elsajátítani a pankráció rejtelmeit, majd debütált a Women Superstars Uncensored nevű szervezetnél Miss April néven. Itt a legelső csatáját elvesztette Soul Sister Jana ellen, de ezután a vereség után mintha teljesen felerősödött volna és összeállt Malia Hosaka-val, akivel Tag Team Bajnokok lettek.

WWE Karrierje

2009. május 5-én kötötte meg a szerződését a WWE-vel, aminek értelmében egyből a Florida Championship Wrestling-hez indult, ami a szervezet egyik fejlesztési területe. Itt a debütálásánál April Lee néven mutatkozott be és egy Fatal 4 Way mérkőzésen, ahol Serena Mancini nyert. 2009 szeptemberében megváltoztatta a nevét AJ Lee-re és elindult egy versenyen a Queen of FCW címért, aminek a döntőjében megverte Serena-t és győzelmet aratott. Az aláírt szerződése miatt részt vehetett az NXT-ben, ahol csak dívák vettek rész, hasonló volt ez mint a Diva Kerestetik, amiből Eve Torres jutott ki győztesül. AJ szimpatikus volt a nézőknek, szép mozdulatokat tudott bemutatni és megnyerőnek találták a személyiségét. 2010. szeptember 7-én debütált az NXT ringjében, mint Primo mentoráltja, itt ellenfeléül Aksana-t kapta meg. Ám ez nem egy sima egy vs egy mérkőzés volt, hanem a két férfi mentor, Primo és Goldust is csatlakozott a hölgyekhez egy Mixed Tag Team csatára. AJ és Primo győzelmet aratott. AJ jól szerepelt az NXT-n, de nem ő lett a győztese ennek a versenynek, mert kiesett, annak ellenére, hogy megnyerte az összes mérkőzését. AJ-t eltávolították, de elmondhatjuk, hogy a későbbiekben talán ő kapta meg a legnagyobb szerepet a cégnél.
Legelőször a SmackDown-on jelent meg, 2011. május 27-én, ahol összeállt barátnőjével, Kaitlyn-nel és harcoltak Tamina és Alicia Fox csapata ellen, ahol végül vereséget szenvedtek. AJ első győzelmét június 10-én szerezte meg, szintén a SmackDown-on, ahol Tamina volt az ellenfele. AJ és Kaitlyn között a viszony kezdett folyamatosan romlani, aminek pár pofon jelentette a végét. Teljesen elkülönültek egymástól és külön utakon indultak el. AJ talán büszkén elmondhatja, hogy a hosszú utat, amit bejárt egyáltalán nem nevezhetjük unalmasnak, hiszen 2011. novemberében szerelmi viszonyba keveredett az akkori Nehézsúlyú Világbajnokkal, Daniel Bryan-nel. Bryan rendkívül romantikus volt és mindent amit elért a ringben a barátnőjének köszönte meg. AJ teljesen belehabarodott a szupersztárba, de ez a viszony az idő elteltével megromlott. Ugyanis a 2012-es Royal Rumble győztes Shemaus a WrestleMania XXVIII.-on ringbe lépett Daniel ellen, ahol az öv volt a tét. A bíró elindította a csatát, ám Daniel odalépett a ringkötélhez és kért egy csókot AJ-től, amikor megfordult csak a Great White csizmáját látta, amint eltalálja egy óriási Brouge Kick.
Daniel mindennek elmondta AJ-t és elmondta, hogy ez nem a szerencse, hanem a halál csókja volt és csakis kizárólag a díva hibája, hogy Bryan elvesztette az övét. Daniel teljesen összetörte a lány szívét, aki ismét magára lett hagyva. Kaitlyn itt megjelent, hogy az érzelmileg teljesen összetört lányt megvigasztalja, de csak pofonokat kapott a dívától. Majd ennek hatására AJ és Kaitlyn a SmackDown-on megmérkőztek egymással, amit nagyon gyorsan AJ nyert. Bryan megjelent és látszólag le volt nyűgözve a díva kegyetlen csatájától. Ám ezt a pillanatot arra használta ki, hogy a szorítóba lépjen és ünnepeltesse magát.
AJ hamarosan új kiszemeltet talált magának, aki nem más volt mint a WWE Bajnok CM Punk. A lány ismét egy mély szerelembe esett, ám a Straight Edge Szupersztár nem érzett így iránta. Több csók is elcsattant közöttük, végül AJ megkérte Punk-ot, hogy vegye őt feleségül, de a Bajnok ezt visszautasította. Ez után a No Way Out-ra kihirdettek egy csatát, amiben CM Punk ellenfele Daniel Bryan lesz, a Speciális mérkőzésvezetőt pedig AJ fogja alakítani. Végül CM Punk győzött, ám a lány nagy hatással volt a férfiakra. Ez után Daniel elmondta, hogy mennyire szörnyen is érzi magát, hogy elvesztette AJ-t és minden álma, hogy visszakaphassa őt. Hiszen semmilyen öv, semmilyen győzelem nem képes elfeledtetni vele a dívát. AJ ettől teljesen elolvadt és igennel felet Bryan-nek, aki megkérte a kezét.
Az esküvőjük időpontjaként az 1000. RAW-t választották, ahol az egész ringben minden fehérben díszelgett. AJ azonban nem mondta ki a “boldogító igent”, mert csak szórakozott Daniel-lel és nem akart egyáltalán megbocsájtani neki. Ekkor megjelent a WWE Chairmen-je, Vince McMahon, aki bejelentette, hogy a Monday Night RAW új General Menedzserének AJ-t jelöli ki. A díva remekül állta a GM szerepet, de ahogy telt az idő és egyre komolyabb munkákat kapott nőtt rajta a tehet és inkább abba akarta hagyni. Megkérte Vince-et, hogy fáradjon be a ringbe és nevezzen ki valaki mást a helyére. McMahon megértette a lány kérését és egy újabb hölgy került a GM székbe, aki talán valamivel nagyobb tapasztalattal rendelkezik, Vickie Guerrero. Vickie kinevette AJ-t és az orra alá dörgölte, hogy bizony le lett váltva és már nem terjed ki az irányítása a RAW-ra. Guerrero megsértette és röhejessé tette AJ-t, akit a backstage-ből csak egyetlen Szupersztár tudott megvigasztalni, John Cena. Vickie ennek láttán egyből pletykákat zengett arról, hogy a díva és a pankrátor között valamilyen kapcsolat van. Hamis videofelvételekkel próbálta bebizonyítani, hogy Cena a hotelben lévő szobájában gyakran találkozgat AJ-vel, ám ezeket Cena végig letagadta. John megelégelte, hogy ő a legnagyobb durranás a cégnél és kijelentette: Ha az emberek akarnak valamit, amiről tudnak majd csevegni, akkor ő ad nekik…Ekkor odafordult a dívához és megcsókolta. AJ pedig egyből a nyakába ugrott és visszacsókolt. Vickie nem bírta ezt elviselni, hiszen már nem tud tenni semmit ellenük.
A SmackDown Money In The Bank győztese Dolph Ziggler, aki megkapta ellenfeléül Cenát a TLC-re, ahol a MITB táska volt a tét. John jobban állt és készen állt leszedni a szerződést a magasból, de AJ jelent meg a ringben, aki kilökte alóla a létrát és segítséget adott Dolph-nak. Ziggler ekkor megvédte a táskáját és megszerezte barátnőjének AJ-t, akivel segítségül hívták az NXT egyik újoncát, Big E Langston-t. A karácsonyt már együtt töltötték, valamint együtt mondtak volna újévi köszöntőt a RAW-n, de ekkor John Cena érkezett, aki beleszólt a nagy ünneplésbe. Áldását adta rájuk, majd emberi hulladék potyogott Ziggler és AJ fejére. Ziggler és AJ jó párost alkot, valamint ott van még mellettük Big E is aki egy valóságos állat képes lenni a ringben, hiszen iszonyatosan nagy fizikai erővel bír.
A későbbiekben AJ-t egyszerűen faképnél hagyta Dolph, amit követően egy kisebb szerelmi szál kezdett kialakulni Big E és AJ felől. Ez a Szupersztár felől indult el, ám a díva nem viszonozta és teljesen megzavarodva jelent meg minden egyes adásban, amit Big E lassacskán megelégelt és Ziggler-hez hasonlóan magára hagyta AJ-t. A Díva ezt követően érzelmileg teljesen összeroppant, ám nem kellett sok idő ahhoz, hogy összeálljon Tamina-val és egy erős csapatot alkossanak, ami eléggé kimagasodik a Díva Divízióból.

A szerződés lejártával nem hosszabbított a céggel, ami a szurkolóknak egy komoly érvágás lett, hiszen egy nagyon komoly és sikeres hölgy távozott a szervezettől.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.